87

Investering in haspelwagen

Een sterk en uitgebreid elektriciteitsnet is nodig wanneer elektriciteit belangrijker wordt in de energiemix. Onze nieuwe haspelwagen is dan ook een nuttige investering.

Onze specialisten in aanleg van ondergrondse midden- en hoogspanningskabels, laten trots de eerste foto’s zien van een nieuwe haspelwagen. Een robuust stuk materieel waarmee A.Hak kabelhaspels tot een totaal gewicht van 30 ton kan verwerken.

Snelverkeer

Terwijl elektriciteit steeds belangrijker wordt in de totale energievoorziening, worden kabelhaspels steeds breder. Een groot pluspunt van deze wagen is dat hij in breedte verstelbaar is en dus ook de bredere haspels aankan. Omdat de wagen is uitgevoerd voor snelverkeer, kan hij wel gewoon achter een vrachtwagen worden gehangen en over de openbare weg getransporteerd worden. Mits de breedte van de haspel dat toelaat.

Zelfladend

Hulp van een kraan voor het laden en lossen van de haspels is niet nodig vanwege de zelfladende functie. Verder heeft de wagen aandrijving op de geladen haspel. Kabels kunnen dus op- en afgewikkeld worden. A.Hak gaat de haspelwagen inzetten om  verder bij te dragen aan de versterking en uitbreiding van het elektriciteitsnet die nodig is om de energietransitie mogelijk te maken.

We hebben momenteel 87 vacatures online!

Bekijk ze allemaal. Misschien zit er wat leuks voor je tussen of voor iemand die jij kent.

Bekijk de vacatures