44

CO2-reductie

Als onderdeel van ons streven naar duurzaamheid zijn we met verschillende bedrijfsonderdelen gecertificeerd op niveau 3 van de CO2-Prestatieladder.

‘Samen werken wij zorgvuldig, zorgzaam en integer’ is het motto van de Gedragscode van A.Hak. Dit motto heeft onder andere betrekking op compliance, waarbij integriteit het belangrijkste kernwoord is. Daarnaast is het motto ook van toepassing op onze inspanningen op het gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dan gaat het vooral om de term ‘zorgzaam’ die we als volgt uitleggen. ‘Bij de uitvoering van ons werk dragen we zorg voor onze medewerkers, onze klanten en onze omgeving. Veiligheid en minimale milieubelasting staan voorop.’

Als onderdeel van ons streven naar duurzaamheid gaan we zo verstandig mogelijk om met de uitstoot van CO2. Om dat streven te ondersteunen, meetbaar en controleerbaar te maken, is A.Hak met verschillende bedrijfsonderdelen gecertificeerd op niveau 3 van de CO2-Prestatieladder. Links naar de diverse rapportages en certificaten vind je hieronder.

 

Certificaten

  • A.Hakpark - Dit overkoepelende certificaat omvat ook de certificering van A.Hak Leidingbouw, A.Hak Electron, A.Hak Drillcon en A.Hak Construction.
  • A.Hak Infranet - Inclusief onderliggende BV's van de diverse regio's.

Voortgangsrapportages

Overige documenten

 

We hebben momenteel 44 vacatures online!

Bekijk ze allemaal. Misschien zit er wat leuks voor je tussen of voor iemand die jij kent.

Bekijk de vacatures