85

Basisschool bezoekt project in Assendelft

In het kader van veiligheid hebben leerlingen van groep 7 en groep 8 van basisschool Het Koraal in Assendelft op donderdag 5 december een kijkje mogen nemen bij het project Nauernasche Vaart, de aanleg van een drinkwaterleiding voor PWN.

 

Doel van het bezoek van de schooklklassen wad om leerlingen te informeren over het project wat op steenworpafstand van hun basisschool ligt, om zo ook onveilige situaties rondom het project te voorkomen. Daarbij biedt de locatie van het project A.Hak een uitgelezen kans om de leerlingen van basisschool Het Koraal kennis te laten maken met ons vak!

Onze collega Peter Hesselink heeft in samenwerking met Van Leeuwen Sleufloze Technieken de leerlingen ontvangen en nam hen allereerst mee in een korte presentatie. Hierin kregen de leerlingen antwoorden op de vragen: ‘Waarom doen we dit?’ en ‘Hoe doen we dat?’. Daarna volgde een bezoek buiten bij de uitvoering van een gesloten-frontboring. Bij een gesloten-frontboring wordt een tunnelboormachine door middel van perscilinders van een perskuip naar een ontvangstkuip geperst. De boortunnel is in de perskuip afgesloten met een boorschild. Hierdoor is deze techniek bij uitstek geschikt voor boringen onder de grondwaterstand.

“Een hele leuke ochtend met enthousiaste kinderen”, aldus Peter Hesselink.

A.Hak Projectbezoek basisschool Het Koraal Assendelft

A.Hak Projectbezoek basisschool Het Koraal Assendelft

A.Hak Projectbezoek basisschool Het Koraal Assendelft

We hebben momenteel 85 vacatures online!

Bekijk ze allemaal. Misschien zit er wat leuks voor je tussen of voor iemand die jij kent.

Bekijk de vacatures