• A.Hak investeert in haspelwagen
 • A.Hak investeert in haspelwagen

A.Hak investeert in haspelwagen

1 april 2019

 

A.Hak Electron, onze specialist in aanleg van ondergrondse midden- en hoogspanningskabels, laat trots de eerste foto’s zien van de nieuwe haspelwagen. Een robuust stuk materieel waarmee A.Hak kabelhaspels tot een totaal gewicht van 30 ton kan verwerken.

Kabelhaspels worden steeds breder. Een groot pluspunt van deze wagen is dat hij in breedte verstelbaar is en dus ook de bredere haspels aankan. Omdat de wagen is uitgevoerd voor snelverkeer, kan hij wel gewoon achter een vrachtwagen en over de weg getransporteerd worden. Mits de breedte van de haspel dat toelaat.

Hulp van een kraan voor het laden en lossen van de haspels is niet nodig vanwege de zelfladende functie. Verder heeft de wagen aandrijving op de geladen haspel. Kabels kunnen dus op- en afgewikkeld worden.

 • projecten

  Contract aQuaintance Contract aQuaintance

  Contract aQuaintance

  Samen met Cofely en Tebodin verwierven we als deelnemer in aQuaintance een vijfjarig contract voor de onshore-projecten van NAM.

 • nieuws

  A.Hak implementeert VIA A.Hak implementeert VIA

  A.Hak implementeert VIA

  Voorwaartse Integratie Aannemers (VIA) verandert de manier waarop projecten voor Gasunie worden uitgevoerd. Een VIA-team en implementatiemanager begeleiden de verandering.

 • nieuws

  Leidingaanleg in Frankrijk Leidingaanleg in Frankrijk

  Leidingaanleg in Frankrijk

  GRTgaz is al jarenlang een gewaardeerde Franse opdrachtgever van A.Hak. Twee recente projecten, Arc de Dierrey en Val de Saône, zijn op indrukwekkende wijze in beeld gebracht.

 • projecten

  Gasopslag Bergermeer Gasopslag Bergermeer

  Gasopslag Bergermeer

  De grootste ondergrondse gasopslag in West-Europa is door ons voorzien van acht transportleidingen, van en naar de opslag. Samen zijn ze 37,5 km lang.