• A.Hak investeert in haspelwagen
 • A.Hak investeert in haspelwagen

A.Hak investeert in haspelwagen

1 april 2019

 

A.Hak Electron, onze specialist in aanleg van ondergrondse midden- en hoogspanningskabels, laat trots de eerste foto’s zien van de nieuwe haspelwagen. Een robuust stuk materieel waarmee A.Hak kabelhaspels tot een totaal gewicht van 30 ton kan verwerken.

Kabelhaspels worden steeds breder. Een groot pluspunt van deze wagen is dat hij in breedte verstelbaar is en dus ook de bredere haspels aankan. Omdat de wagen is uitgevoerd voor snelverkeer, kan hij wel gewoon achter een vrachtwagen en over de weg getransporteerd worden. Mits de breedte van de haspel dat toelaat.

Hulp van een kraan voor het laden en lossen van de haspels is niet nodig vanwege de zelfladende functie. Verder heeft de wagen aandrijving op de geladen haspel. Kabels kunnen dus op- en afgewikkeld worden.

 • nieuws

  Tweede aanlanding begint voor op schema Tweede aanlanding begint voor op schema

  Tweede aanlanding begint voor op schema

  Een dag eerder dan gepland zijn onze boorspecialisten begonnen aan de aanlanding van een pijpleiding die aardgas uit het Leviathan gasveld in de Middellandse Zee aan land gaat brengen. Bijzonderheid: we zetten de Direct-Pipe techniek in.

 • projecten

  Onshore leidingen Irak Onshore leidingen Irak

  Onshore leidingen Irak

  Wij speelden een belangrijke rol bij de aanleg van olieleidingen rondom de Fao-terminal in Irak. Hierdoor kwam de Irakese export weer op gang.

 • nieuws

  Considerate Constructors Award voor Team Humber Considerate Constructors Award voor Team Humber

  Considerate Constructors Award voor Team Humber

  Team Humber heeft iets te vieren. Op woensdag 27 maart werd de 2019 Silver Considerate Constructors Award uitgereikt. Een geweldige prestatie van de joint venture bestaande uit A.Hak, Skanska en PORR.

 • projecten

  Noord-Zuid Route Noord-Zuid Route

  Noord-Zuid Route

  Bij de aanleg van de Noord-Zuid Route voor Gasunie legden wij vele kilometers transportleiding aan en werkten we aan meerdere compressorstations.