• Grootste inspectiecontract tot op heden

Grootste inspectiecontract tot op heden

7 augustus 2017

A.Hak Industrial Services Middle East heeft het grootste contract in de geschiedenis van het bedrijf binnengehaald. Het vijfjarige contract omvat de inspectie van het grootste deel van de unpiggable leidingen van Saudi Aramco, het staatsoliebedrijf van Saoedi-Arabië, in samenwerking met Al Tamimi. De opdracht is wereldwijd een van de grootste in zijn soort en bevestigt de leidende positie van A.Hak op het gebied van pipeline integrity.

‘A.Hak Industrial Services heeft een sterke lokale aanwezigheid in het Midden-Oosten en een indrukwekkende track record in het schoonmaken en inspecteren van unpiggable pijpleidingen’ zegt Roland Hendriks, directeur van A.Hak Industrial Services Middle East. ‘Dat vormde de sleutel voor ons succes bij het verzilveren van dit contract. Zowel ons personeel als ons equipment is van de hoogste kwaliteit en onze turnkey-aanpak zorgt voor een efficiënte en veilige afronding van elk project.’

Inspectie van unpiggable pijpleidingen is wereldwijd een van de belangrijkste diensten van A.Hak Industrial Services. Met innovatieve technologie kan een groot aantal pijpleidingen worden geïnspecteerd, waarbij het volledige oppervlak van de pijpwand in hoge resolutie wordt gescand. Dit geeft een volledig overzicht van eventuele dikteverminderingen die de integriteit van de leiding kunnen beïnvloeden.

Rienk de Vries, Chief Operational Officer van A. Hak Industrial Services: ‘Dit contract is een volgende stap in onze groeistrategie om toonaangevend te worden voor pijpleidinginspectie in het Midden-Oosten. We zijn erg enthousiast en vereerd om te werken met zo'n gerenommeerd bedrijf als Al Tamimi. Door onze sterke punten te combineren, hebben we ons gepositioneerd om Saudi Aramco optimaal te bedienen en de hoogste kwaliteit te leveren.’

A.Hak Industrial Services levert een compleet assortiment aan diensten aan de olie-, gas- en petrochemische industrie over de hele wereld. Via onze pipeline-, inspectie-, opslagtank- en industriële dienstlijnen kan he bedrijf in elke stap van de fabrieksoperatie - van design tot end-of-life - de best mogelijke werking verzekeren tijdens de levenscyclus van de installatie.

Meer informatie over A.Hak Industrial Services: www.a-hak-is.com.

 • nieuws

  Een miljoen manuren zonder LTI’s Een miljoen manuren zonder LTI’s

  Een miljoen manuren zonder LTI’s

  Bij de constructie van een 75 km lange zeewaterleiding voor Saudi Aramco in Saoedi-Arabië heeft het projectteam een miljoen manuren gewerkt zonde een enkel incident met tijdverlies tot gevolg (lost time incident of LTI).

 • nieuws

  Nieuwe directiestructuur en nieuwe CEO Nieuwe directiestructuur en nieuwe CEO

  Nieuwe directiestructuur en nieuwe CEO

  Vanaf vandaag, dinsdag 20 juni 2017, heeft A.Hak een tweelaags bestuursmodel ingevoerd met een raad van commissarissen en een directie. CEO van de nieuwe directie is Iain Light. Marco en Mariska van Geenhuizen nemen zitting in de RvC.

 • nieuws

  Stadswarmte Amsterdam in beeld Stadswarmte Amsterdam in beeld

  Stadswarmte Amsterdam in beeld

  Een overzicht van filmmateriaal gemaakt tijdens de werkzaamheden aan de uitbreiding van het warmtenet in Amsterdam.

 • nieuws

  A.Hak werkt mee aan Trans Adriatic Pipeline A.Hak werkt mee aan Trans Adriatic Pipeline

  A.Hak werkt mee aan Trans Adriatic Pipeline

  A.Hak International werkt samen met SPIECAPAG als Key Third Party mee aan aanleg van de Albanese secties van de Trans Adriatic Pipeline (TAP).